Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Leger Uten Grenser og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta

Meningsfull og fleksibel deltidsjobb - bli verver

Nei, du må ikke være lege for å jobbe hos oss. Vi søker flere kolleger til det som kanskje er tidenes mest givende deltidsjobb. Tør du å utfordre andre, og deg selv? Som verver blir du en del av teamet som rekrutterer nye faste givere slik at vi kan fortsette å gi livreddende helsehjelp der behovene er størst. Kanskje dette er deg?

Alle våre ververe er ansatt av Leger Uten Grenser og har fast lønn fremfor provisjon. Du får selvsagt god opplæring slik at du få de beste forutsetninger for å gjøre en god jobb.

Ledige stillinger

Her finner du alle ledige stillinger i vår innsamlingsavdenlig

Hvordan er det å jobbe som verver?

  • Som verver har jeg lært at mitt bidrag til det økonomiske grunnlaget er essensielt for at Leger Uten Grenser kan jobbe uavhengig og hjelpe til der nøden er størst. Jobben utfordrer meg også til å bli en bedre menneskekjenner og er med på å utvikle mine kommunikasjonsevner.

    Ann Katrin Øverland, verver

I forbindelse med NRK TV-Aksjonen lagde P3 en sak med flere av våre ververe om hvordan det er å jobbe nettopp som verver for Leger Uten Grenser. Trykk på knappen under for å lese saken.

Jobber du allerede i Leger Uten Grenser?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@oslo.msf.org