Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Meningsfull og fleksibel deltidsjobb - bli verver

Nei, du må ikke være lege for å jobbe hos oss. Vi søker flere kolleger til det som kanskje er tidenes mest givende deltidsjobb. Tør du å utfordre andre, og deg selv? Som verver blir du en del av teamet som rekrutterer nye faste givere slik at vi kan fortsette å gi livreddende helsehjelp der behovene er størst. Kanskje dette er deg?

Alle våre ververe er ansatt av Leger Uten Grenser og har fast lønn fremfor provisjon. Du får selvsagt god opplæring slik at du få de beste forutsetninger for å gjøre en god jobb.

Hvordan er det å jobbe som verver?

  • Som verver har jeg lært at mitt bidrag til det økonomiske grunnlaget er essensielt for at Leger Uten Grenser kan jobbe uavhengig og hjelpe til der nøden er størst. Jobben utfordrer meg også til å bli en bedre menneskekjenner og er med på å utvikle mine kommunikasjonsevner.

    Ann Katrin Øverland, verver

I forbindelse med NRK TV-Aksjonen lagde P3 en sak med flere av våre ververe om hvordan det er å jobbe nettopp som verver for Leger Uten Grenser. Trykk på knappen under for å lese saken.

Jobber du allerede i Leger Uten Grenser?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@oslo.msf.org