Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Fleksibel deltidsjobb som giverassistent

Er du engasjert i Leger Uten Grenser sitt arbeid? Vil du styrke CV-en, være med å redde liv og få muligheten til å utvikle deg? Da er du kommet til rett sted.

I stillingen som giverassistent blir du en del av et sosialt team som rekrutterer og følger opp faste givere gjennom telefon. Vi ser etter deg som ønsker en resultatorientert deltidsjobb og har gode kommunikasjonsevner.

  • Hva gjør en giverassistent?

  • Hvordan er teamet?

  • Når kan du jobbe?

  • Hvor jobber du?

  • Har du andre spørsmål?

Ledige stillinger

    Her finner du alle ledige stillinger i vår innsamlingsavdenlig

Hvordan er det å jobbe som giverassistent?

  • Du lærer mye om deg selv og hvordan du skal forholde deg til andre over telefon. Du kommer inn i et godt miljø med en god kultur. Jobben er veldig fleksibel og passer nettopp derfor utmerket som en deltidsjobb.

    Thomas

    Giverassistent

Jobber du allerede i Leger Uten Grenser?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@oslo.msf.org