Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Leger Uten Grenser og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta

Fleksibel deltidsjobb som giverassistent

Er du engasjert i Leger Uten Grenser sitt arbeid? Vil du styrke CV-en, være med å redde liv og få muligheten til å utvikle deg? Da er du kommet til rett sted.

I stillingen som giverassistent blir du en del av et sosialt team som rekrutterer og følger opp faste givere gjennom telefon. Vi ser etter deg som ønsker en resultatorientert deltidsjobb og har gode kommunikasjonsevner.

  • Hva gjør en giverassistent?

  • Hvordan er teamet?

  • Når kan du jobbe?

  • Hvor jobber du?

  • Har du andre spørsmål?

Hvordan er det å jobbe som giverassistent?

  • Du lærer mye om deg selv og hvordan du skal forholde deg til andre over telefon. Du kommer inn i et godt miljø med en god kultur. Jobben er veldig fleksibel og passer nettopp derfor utmerket som en deltidsjobb.

    Thomas

    Giverassistent

Jobber du allerede i Leger Uten Grenser?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@oslo.msf.org